Over Verfatelier

Kwalitatieve verfsoorten voor een luxueuze uitstraling

Bij Verfatelier vind je verfsoorten van de hoogste kwaliteit voor wie een unieke afwerking wil: kalkverf, krijtverf, betonlook verf, enz. Zowel professionele schilders als handige doe-het-zelvers kunnen ermee aan de slag. 

Verfatelier is onderdeel van Vandekerckhove-De Smaele BV, een familiebedrijf met meer dan 40 jaar vakmanschap op de teller. Vandekerckhove-De Smaele is gespecialiseerd in glaswerk, aluminiumschrijnwerk en woondecoratie. Als derde generatie in deze sector kunnen wij bouwen op grondige vakkennis en veel werkervaring.

Graag verlenen we jou advies zowel op creatief als op technisch vlak. Indien gewenst zorgen we ook voor een vakkundige uitvoering van jouw ideeën.

Ben je niet zeker welk type verf zich het beste leent voor jouw muur, trap, kamer, gevel, …? Wil je meer uitleg over de techniek om deze verf perfect te zetten? Of twijfel je aan de juiste kleuren? Kom langs in de winkel van Vandekerckhove – De Smaele. Onze professionals hebben jarenlange ervaring én een passie voor het vak. Ze staan je graag bij in het maken van de juiste verfkeuze voor het mooiste resultaat.